Sopron
Bojtorina Vegán Gasztro Kft.
Napi menü és a la carte ételek, pizza készítése. Középfokú végzettségKonyhai gyakorlatÖnálló, lelkiismeretes munkavégzésFejlődésre való hajlandóságMotiváció és szorgalomTerhelhetőségHétvégi és ünnepnapi munkavégzés hajlandósága és vállalása elengedhetetlen …
profession.hu - 28 napja - szponzorált - Mentés
Balatonlelle
BL Hotel-dokk és Gasztro Kft.
szállodai panziós étkeztetés biztosításaa’la carte ételek készítésealapanyagok előkészítése és feldolgozásaegyüttműködés a konyhafőnökkelönálló munkavégzéskonyhai berendezések üzemeltetése, a gépek, eszközök felelősségteljes használataHACCP előírások …
profession.hu - 16 napja - szponzorált - Mentés
Budapest
Központ Gasztró Kft.
Csapatunk bővítése céljából keresünk tapasztalattal rendelkező szakács kollégát IV. kerületi éttermünkbe, a Központ Bisztróba.Főbb feladatok: - ételek előkészítése és tálalása- felfőzés- rendelések elkészítése minimum 3-4 éves szakmai tapasztalatápolt …
profession.hu - 7 napja - szponzorált - Mentés
Budapest - Szigetbecse 41 km
Eurotrade Gasztro Kft.
Bisztró étlap lefőzése és színvonalas tálalására keresünk szakács kollégát. Pontos munkakezdés. Megfelelő bérezés.
profession.hu - 5 napja - Mentés
Budapest - Szigetbecse 41 km
Központ Gasztró Kft.
Csapatunk bővítése céljából keresünk tapasztalattal rendelkező szakács kollégát IV. kerületi éttermünkbe, a Központ Bisztróba.Főbb feladatok: - ételek előkészítése és tálalása- felfőzés- rendelések elkészítése minimum 3-4 éves szakmai tapasztalatápolt …
profession.hu - 7 napja - Mentés
Budapest - Szigetbecse 41 km
GASZTRO SZOLGÁLTATÓ Kft.
főzőkonyha teljes körű irányítása, jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának …
profession.hu - 8 napja - Mentés
Budapest - Szigetbecse 41 km
GASZTRO SZOLGÁLTATÓ Kft.
főzőkonyha teljes körű irányítása, jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának …
profession.hu - kb. 1 hónapja - Mentés