Budapest
Hotel Vendég Kft.
XIV. kerületi szállodába szakács munkatárs jelentkezését várjuk menüs ebéd lefőzésére (1 leves-1 főétel), hétfőtől péntekig, esetenként hétvégi reggeli/vacsora elkészítésére. Munkaidő hétköznapokon 9.00-16.00 között, a pozíció azonnal betölthető. Képesség …
profession.hu - 24 napja - szponzorált - Mentés
Budapest
Homoky Hotels Tiliana Hotel Kft.
Budapesten a II. kerületben lévő 4 csillagos szállodában működő étterembe megbízható és elhivatott munkatársat keres. A kijelölt ételek technológiai előírások szerinti előkészítése konyhafőnök iránymutatásai alapjánSzállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, …
profession.hu - 3 napja - szponzorált - Mentés
Villánykövesd
HOTEL CABERNET Kft
a séf utasításai szerint az ételek elkészítéseaz elkészített ételek adagolása, tálalása, tárolásaa gépek, berendezések előírásszerű kezelése, tisztántartásaa sztenderdek és közegészségügyi előírások ismerete, azok maximális betartása éttermi vagy szállodai …
profession.hu - 28 napja - szponzorált - Mentés
Budapest - Dánszentmiklós 49 km
STAG Hotels Hungary Kft.
… , precíz munkát végezÁpolt megjelenésűUdvarias magatartással, vendégorientált gondolkodással bírNyitott, barátságos személyiségRugalmas és …
profession.hu - 3 napja - Mentés
Budapest - Dánszentmiklós 49 km
Hotel Vendég Kft.
XIV. kerületi szállodába szakács munkatárs jelentkezését várjuk menüs ebéd lefőzésére (1 leves-1 főétel), hétfőtől péntekig, esetenként hétvégi reggeli/vacsora elkészítésére. Munkaidő hétköznapokon 9.00-16.00 között, a pozíció azonnal betölthető. Képesség …
profession.hu - 24 napja - Mentés
Budapest - Dánszentmiklós 49 km
Barceló Hungary Kft.
… , terhelhetőségMegbízhatóság, pozitív szemléletA Barcelo Hotel Budapest Spanyolország legnagyobb idegenforgalmi vállalatának … Barcelo Budapest az egyik legmagasabb vendégértékelést kapta saját szegmensében! Szakmai tapasztalatSzállodai …
profession.hu - 24 napja - Mentés
Budapest - Dánszentmiklós 49 km
GASZTRO SZOLGÁLTATÓ Kft.
főzőkonyha teljes körű irányítása, jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának …
profession.hu - 26 napja - Mentés